Mélyhúzási szakértelem

Legyen szó lakberendezésről, dekorációról, világításról, bútorokról, műszaki készülékekről vagy más általános iparágakról, a fémek mélyhúzása az egyik legelterjedtebb művelet, amivel a lemezekből végtermékeket formáznak.

Fémek mélyhúzása

Mélyhúzó gép

Mélyhúzás: egy nagy igénybevételt jelentő folyamat

A gyártás során présgép segítségével egy mély üreges alkatrészt formáznak egy korábban kivágott lemezből. Az eljárás lehetővé teszi kör, négyzet, téglalap és egyéb összetett formák gyártását.

A mélyhúzás során magas szintű nyomás és súrlódási erő jelentkezik.

A fémeket nagy deformációs igénybevétel éri. A sérülékeny felületekre a gyártási, szállítási és telepítési folyamatok során potenciális veszélyek leselkednek.

A fém értékét egyetlen felületi karcolás is tönkreteheti. A termék javításának vagy cseréjének költségei nagy hatással lehetnek az Ön profitjára.

Ezért kell egy technológiailag fejlett védőfóliát helyezni az alumínium és a rozsdamentes acél felületére ezen komoly folyamat során. A Novacel védőfóliák biztosítják, hogy az anyagokat sérülés nélkül lehessen gyártani, majd biztonságosan lehessen tárolni.

A fémek védelmével a Novacel segít csökkenteni a selejt arányátés az utókezelési műveletek szükségességét.Lehetővé teszi, hogy megoldja a felmerülő ipari kihívásokat, valamint a gyártási folyamat végéig megóvja a felületeket a sérülésektől – és utána.

Novacel mélyhúzási megoldások

Fedezze fel, hogy a „Deep blue” technológia hogyan könnyítheti meg a mélyhúzási műveleteket!

Látogasson el a Novacel Deep Blue weboldalára

Széles termékválasztékkal segítünk, hogymegvédhesse értékes felületeita folyamat mélyhúzási fázisaiban:

  • Tökéletes alkalmazkodás a munkadarab alakjához
  • A magas minőségű hátlap és bevonat megakadályozza az ütődéseket és a karcolásokat, amikor nyomást fejtenek ki a felületre
  • A mélységhez, felületkiképzéshez, a lépések közötti időhöz stb. igazított, prémium tapadás.
  • A mélyhúzási termékcsaládban elérhető Easy Peel a piaci forgalomban kapható fóliák közül a leggyorsabban és legkönnyebben eltávolítható fólia.