Védőfóliák Low Noise (alacsony zajszint) technológiával

A Low Noise (alacsony zajszint) termékek a dolgozók egészségének a védelme érdekében minimálisra csökkentik a letekercselési zajt.

LowNoie Reduce the Db than standard film

85 dB alatti zajszintek

Novacel Low Noise - a dolgozók védelme

Az új Low Noise (alacsony zajszint) technológiának köszönhetően a nagyon nagy tapadású védőfólia-tekercseket 85 dB alatti zajszint mellett lehet letekerni. Az így elért szint a meglévő nemzetközi szabványok által megkövetelt szint alatt marad, vagyis túlteljesíti azt:

  • Az Európai Parlament2003/10/EK irányelve,
  • Az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériumának Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Hivatala (OSHA) által meghatározott törvényes határérték (TED 01-00-015 irányelv).

A munkahelyi jogszabályok 85 dB felett kötelezővé teszik az egyéni védőeszköz (PPE) viselését – ez a megengedett expozíciós határérték (PEL).
  
Egészség és jólét - zajvédelem

A Low Noise (alacsony zajszint) technológia csendesebb munkakörnyezetet biztosít a nagyon magas tapadású védőfóliák felületekre történő laminálása során. A független akkreditált ellenőrző laboratórium által mért decibelcsökkenésnek köszönhetően nem kötelező hallásvédelmi eszközöket (HPD) viselni. A gyártósori kezelők így páratlanul kellemes akusztikus viszonyok között dolgozhatnak.
 
A munkavállalókat és a munkaegészségügyi szolgálatokat képviselő egészségügyi, biztonsági és munkakörülményekkel foglalkozó bizottságok megoldásokat keresnek a műhelyek zajszintjének csökkentésére. A NOVACEL® Low Noise (alacsony zajszint) megoldást kínál erre az igényre.

A Low Noise (alacsony zajszint) termékeket könnyebb letekerni

Ezenkívül az új Novacel Low Noise (alacsony zajszint) technológia drasztikusan csökkenti a letekeréshez szükséges erőt. Lehetővé teszi a gyártósor könnyű beállítását, valamint megelőzi annak a kockázatát, hogy a gyártósori kezelők nap mint nap fájdalommal szembesüljenek a kézi letekerési műveletek során kifejtett erő miatt.

A tekercset nagy erőfeszítés nélkül előkészíthetik a dolgozók, így kisebb az izom- és csontrendszeri rendellenességek (MSD) kockázata.

A Novacel Low Noise (alacsony zajszint) termékcsaládja

A Low Noise (alacsony zajszint) termékek növelik a termelékenységet

A termelékenység és a termékminőség attól is függ, hogy a kezelők mennyire koncentrálnak a gyártósoron. Ebben a kevésbé zajos munkakörnyezet is segít, hála az új Novacel Low Noise (alacsony zajszintű) technológiának. Ez a technológiai innováció óvja a dolgozók egészségét, ami a munkahelyi jólét egyik alappillére.

Az új Low Noise (alacsony zajszint) technológia csökkenti az egyéni hallásvédő eszközökkel kapcsolatos költségeket (hiszen nincs rájuk szükség), valamint a védőfólia-lamináló gépbe közvetlenül integrált felszerelésekkel kapcsolatos költségeket is.