Gyorsan és könnyedén eltávolítható védőfólia

A védőfóliáknak a felületekről történő eltávolításához általában sok idő szükséges, ez pedig nem áll összhangban a gyors és modern gyártási folyamatokkal.

A Novacel Easy Peel a piacon elérhető leggyorsabban és legkönnyebben eltávolítható védőfólia-család.

Ennek az egyedülálló tulajdonságnak köszönhetően a gyártási folyamat gyors, ugyanakkor nem kell kompromisszumot kötni a minőség-ellenőrzés tekintetében. Kiváló védelem a különféle felületekhez (előbevont fémek, rozsdamentes acél, alumínium stb.) minőségi és gyors eltávolítással.

A Novacel innovatív vízes bázisú ragasztójának köszönhetően a vékony lemezek nem szenvednek mechanikai deformációt a védőfólia lehúzása során. A magas minőségű hátlappal párosítva még az értékesebb felületekhez is teljes védelmet kaphat a végső eltávolításig, ami csak pár másodpercet vesz igénybe.

Easy Peel demó

Védje munkavállalóit az izom- és csontrendszeri rendellenességektől (MSD)

Ezzel a fájdalommentes módszerrel nem csak javíthatja dolgozói teljesítményét, hanem meg is védheti őket az izom- és csontrendszeri rendellenességektől. A Novacel Easy Peel védőfóliák tökéletes védelmet nyújtanak a gyártósor végéig anélkül, hogy a gyártási folyamat során kompromisszumot kellene kötni a tapadás tekintetében.

Könnyebbség a laminálási fázisban is

A Novacel Easy-Peel megoldások számtalan előnyt kínálnak, beleértve a kis erőszükségletet és a zajmentes kitekerést. Minden eddiginél könnyebben és gyorsabban használhatja ezeket a védőfólia-tekercseket az Ön gyártósorán.

A Novacel a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) részeként páratlan funkcionalitást kínál az előnyök már amúgy is hosszú listája mellé, beleértve például az újrahasznosíthatóságot vagy a REACH-kompatibilitást.

A termelékenység hatékonyságának a növelése az Easy Peel fóliákkal

A megbízhatóság kulcsfontosságú a védelem szempontjából. Olyan megnyugtató megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével csökkenthető a hulladékmennyiség és növelhető a termelékenység. A standard védelem fokozásával felbecsülhetetlen előnyre tehet szert, hiszen nem kell választania a termelékenység és a minőség között.

Az ezzel a kivételes megközelítéssel megtakarított időnek köszönhetően a művelethez szükséges kezelők száma is csökken. Így az Ön munkatársai költséghatékonyabb feladatokra fordíthatják idejüket, mint például a minőség-ellenőrzés, karbantartás, gyártási utánkövetés...