Védőfóliák akrilhoz (PMMA)

Tudta, hogy kiemelkedő tulajdonságai miatt az akril az egyik legkreatívabban megmunkálható anyag?

A PMMA-t más néven akrilüvegnek vagy plexiüvegnek is nevezik: az egyik legtisztább anyag, 93%-os átlátszóságot biztosít. A sokféle színű és kivitelű, fényes és áttetsző, selyem, szatén vagy matt esztétikájú felületeknek köszönhetően az akril az építészettől kezdve a vizuális kommunikációin, az autóiparon és a bútorokon át a dekorációig számos felhasználási területen népszerű.

Védőfóliák akrilból készült autófényszóróhoz

Védőfólia akrilhoz/PMMA-hoz

Védőfólia akril/PMMA panelhez

Megnyugtató védelem az akril lapokhoz

Védőfólia akrilhoz/PMMA-hoz

Legyen szó öntvény vagy extrudált akril lemezekről, a Novacel védelmi megoldásai a legjobb teljesítményt nyújtják, hogy Ön szabadjára engedhesse kreativitását, bármilyen alakot is szeretne létrehozni: nyomtatás, fűrészelés, fúrás, lézervágás, polírozás, hajlítás, hőformázás. Merítsen ötleteket!

Mind a fényes, mind a matt akril lemezekhez megtalálhatja a megfelelő fóliát. Az a legfontosabb, hogy az Ön konkrét folyamatához legjobban illő megoldás segítségével felszabadítsa saját kreativitását:

  • Novacel 9823 és Novacel 9416 koextrudált fóliák az extrudált akril lemezek biztonságosabb hőformázásához,
  • Novacel 4748 bevonatos papír olyan nehéz megmunkálási folyamatokhoz, mint az alakmarás vagy a lángpolírozás,
  • Novacel 4614 bevonatos fóliák és Novacel 9310 papírpótló apró darabokra vágott öntött akril lapokhoz számos kezelési, hajlítási és alakmarási művelettel vagy lézervágással.

Prémium védelem akril fóliákhoz

Az akril fóliákat széles körben használják a tartós felületvédelem fokozásához. Nagy tisztaságuknak, színstabilitásuknak és időjárásálló tulajdonságaiknak köszönhetően számos felülethez és termékhez, valamint autóipari belső terekhez, háztartási készülékekhez, diffúz világítótestekhez és kijelzőkhöz használják világítási burkolatként.

A fokozottan esztétikus felületet kínáló PMMA-fóliák maszkoló védőfóliával együtt is kaphatók akarcolások és szennyeződések elkerülése érdekében.

A Novacel 9078 egy prémium védelmi megoldás alacsony géltartalommal. Sokféle nagy igénybevételű folyamat során lágy és stabil tapadást biztosít, ráadásul a felület sérülése vagy hullámosodása nélkül könnyen eltávolítható.


Növelje márkaképét

Növelje márkaképét

Adjon nagyobb láthatóságot márkájának a logójának a védőfóliára történő nyomtatásával.

Ellenőrizze környezeti hatását

Minden Novacel védőfólia újrahasznosítható, PVC-mentes, ftalátmentes és REACH-konform.

Ellenőrizze környezeti hatását
Tökéletes felhordási minőség

Tökéletes felhordási minőség

A Novacel ajánlja a használatát Walco felhordógépek a garantált hatékonyság érdekében.