Védőfóliák FRP/GRP panelekhez

Gyakran FRP-nek (üvegszál-erősítésű műanyagnak) vagy GRP-nek (üvegerősítésű műanyagnak) nevezik azokat a kompozit anyagokat, amelyek üvegszálakkal kombinált műanyag mátrixból állnak. Ezek a kompozit panelek felülmúlják a hagyományos fémek és a fa teljesítményét, mivel kiváló szilárdságot és tartósságot kínálnak.

Üvegszál-erősítésű panelek védőfóliával, lakókocsihozAz FRP paneleket széles körben használják a lakókocsik külső oldalfalpaneljeiként, tetőlemezeként vagy akár belső paneljeiként. A szállítmányozásban is népszerűek a pótkocsik és teherautók felépítményeinél. Sőt, a vegyi anyagokkal, mikrobákkal és nedvességgel szembeni ellenálló képességüknek köszönhetően olyan új területeken is terjednek, mint a higiénia és a gyógyászat.

Ezek a kompozit panelek különféle felületkiképzésekkel (a magasfényűtől a sima vagy matt felületig) és számos színben kaphatók. Így olyan esztétikus anyagoknak számítanak, amelyek gondozást igényelnek az eredeti megjelenésük megőrzéséhez: a lapok vagy tekercsek gyártásától kezdve a szállításon és tároláson át egészen az FRP/GRP anyagnak a kívánt végfelhasználásra történő gyártási megmunkálásáig prémium minőségű védelemben részesülhetnek.

Az XXL védőfólia extra széles FRP/GRP panelekhez

Ezek a panelek nagy teljesítményű védelmi megoldást igényelnek, amelyek az FRP/GRP gyártási folyamatához és a felületkezeléshez megfelelő tapadással rendelkeznek, valamint kompatibilisek az FRP/GRP anyagok extra nagy gyártási szélességével (több mint 2800 mm).

Védőfólia extra széles FRP/GRP panelekhez

Széles termékválasztékának és a legjobb technológia használatának köszönhetően a Novacel kimagaslóan jó védelmi megoldásokat kínál. Szakértelmével a Novacel naprakészen követi az ügyfelek higiénikus felületekkel kapcsolatos új piaci trendjeit is, és olyan fejlett innovációkat kínál, mint az antimikrobiális védelem.

Védőfólia higiénikus felületekhez, például kórházakhoz

Az Ön gyártási folyamataihoz legjobban illeszkedő védőfóliák

  • A Novacel 9046 és Novacel 9056 elismerten a legjobb ár-érték arányú védelmet kínálja a magasfényű kompozit panelek gyártására szolgáló folyamatos gyártósorokon használt koextrudált megoldásokhoz
  • A nem folyamatos gyártósorok védelmére a Novacel 4407 bevonatos fóliát érdemes választani.

Más felületképzésekhez, például selyemfényű vagy matt kompozit panelekhez a Novacel speciális, személyre szabott ragasztófóliákat kínál.


Növelje márkaképét

Növelje márkaképét

Adjon nagyobb láthatóságot márkájának a logójának a védőfóliára történő nyomtatásával.

Ellenőrizze környezeti hatását

Minden Novacel védőfólia újrahasznosítható, PVC-mentes, ftalátmentes és REACH-konform.

Ellenőrizze környezeti hatását
Tökéletes felhordási minőség

Tökéletes felhordási minőség

A Novacel ajánlja a használatát Walco felhordógépek a garantált hatékonyság érdekében.