Védőfóliák polikarbonáthoz

Védőfóliák műszerfalhoz

A polikarbonát fólia egy hőre lágyuló anyag, amely olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az optikai tisztaság, nyomtathatóság, ütésállóság és méretstabilitás. Nagy hőmérséklet-állóságot és megmunkálhatóságot biztosít másodlagos eljárásokhoz, mint például a stancolás, a dombornyomás, valamint a hideg- és melegalakítás.

Felhasználási körében említhető a grafika, a biztonsági és személyazonosító kártyák, a fogyasztói elektronikai termékek, az autóipari műszerek és a dekorációs elemek.

Nagy teljesítményű védelem polikarbonát fóliákhoz

PC fólia integrált áramkörA legtöbb polikarbonát fóliát alapkivitelben védő maszkolófóliával szállítjuk, hogy megelőzhetők legyenek a karcolások és szennyeződések a szállítás, kezelés és gyártás során.

A nagy teljesítményre vonatkozó követelmények fokozzák a felület tisztaságát a stancolás, a nyomtatás és a formázás során, miközben a polikarbonát fólia felülete mindvégig sértetlen marad.

A Novacel 9246 és a Novacel 9078 fő előnyei: alacsony géltartalmú védőfólia, lágy és stabil tapadás, valamint könnyű lehúzhatóság a felület sérülése vagy hullámosodása nélkül.

A polikarbonát fólia különböző felületi textúrákkal kapható, beleértve a fényes vagy polírozott, bársony, matt és velúr felületeket. Ezekhez a Novacel speciális védő maszkolófóliákat kínál, amelyek tapadása a PC felületkiképzéshez igazodik.

A polikarbonát fóliák teljesítménye is javulhat egy speciális bevonatnak köszönhetően, amely fokozott karcállóságot, hosszabb kültéri időjárás-állóságot, valamint a tisztítással és ipari vegyi anyagokkal szembeni jobb ellenállást biztosít. Ez a bevonat növeli a polikarbonát fólia értékét is. Ráadásul a legjobb védelmet nyújtó maszkolás még kritikusabb szerepet játszik a keménybevonatú felület állagmegőrzésében.

Optimális védelem a polikarbonát lapokhoz

Multiwall polikarbonát fólia

Tudta, hogy a polikarbonát 250-szer olyan erős, mint a hagyományos üveg, miközben csak fele annyi a súlya?

A polikarbonát olyan erős, hogy ideális biztonsági üvegezéshez, védőfalakhoz, tetőablakokhoz és kupolákhoz, alagutakhoz és üvegházak üvegezéséhez; kiváló választás a magas szintű biztonságot igénylő projektekhez. A polikarbonát lapok kemény bevonattal is kaphatók a karcállóság javítása vagy további UV-jellemzők biztosítása érdekében.

Könnyen vágható és rögzíthető anyag. Sokféle formára és méretre alakítható hőformázással, mivel széles hőmérséklet-tartományban méretstabil marad. Jól bírja a hideghajlítást és -megmunkálást is.

A PC-lapok nagy méretei miatt a védőfólia kiváló minősége elengedhetetlenül fontos a nagy értékű építkezésekkel kapcsolatos kérdések megoldásához.

Védőfólia polikarbonát tetőhöz A Novacel minden folyamatokhoz a legmegfelelőbb megoldást kínálja:

  • Novacel 9813 és Novacel 9816koextrudált fóliák a biztonságosabb hőformázáshoz
  • Novacel 4736 bevonatos papírok nehéz megmunkálási folyamatokhoz
  • Novacel 4708 és Novacel 4768bevonatos fóliák kis darabokra vágott lapokhoz, számos kezelési, hajlítási és alakmarási művelettel.

Léteznek vastag és technikailag fejlett védőfóliák is a speciális, legmagasabb szintű védelem érdekében. A Novacel 9878 kopásálló polikarbonát lemezekhez való, valamint speciális piaci igényeket is képes kielégíteni (például optikai lencsék felületkezeléséhez szükséges csúcstechnológiájú szalagok).


Növelje márkaképét

Növelje márkaképét

Adjon nagyobb láthatóságot márkájának a logójának a védőfóliára történő nyomtatásával.

Ellenőrizze környezeti hatását

Minden Novacel védőfólia újrahasznosítható, PVC-mentes, ftalátmentes és REACH-konform.

Ellenőrizze környezeti hatását
Tökéletes felhordási minőség

Tökéletes felhordási minőség

A Novacel ajánlja a használatát Walco felhordógépek a garantált hatékonyság érdekében.