Védőfóliák poliészterhez (PET)

Az extrudált, hőre lágyuló poliészter lemezeket (PETG és APET) nagy ütésállóság, nagy átlátszóság és jó nyomtathatóság jellemzi. Emellett 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Könnyen megmunkálható védőfólia PETG felületekhez

Védőfóliák poliészter felülethez

Tudta, hogy a PETG a legjobb választás a hőformázáshoz?

A gyakran a polikarbonát és akril lemezek alternatívájaként használt PETG egyre népszerűbb a kijelzők, a feliratkészítés, a dekoráció és az üvegezés terén. Emellett egyre nagyobb teret hódít az arcvédők, valamint a társas távolságtartást biztosító panelek esetében is.

Könnyen és gyorsan feldolgozható (például a stancolásban) alacsony hőmérsékletű formázással, nincs szükség előszárításra, és alkalmas a lézervágásra. A PETG továbbá puha felület, amely könnyebben karcolódik, mint az APET. Éppen ezért a Novacel koextrudált fóliáka legjobb ár-érték arányú védelmet kínálják:

  • PETG feldolgozás
  • A Novacel 9246 maszkolófólia a preferált választás a PETG fóliákhoz a kicsi és stabil tapadása miatt. Ez biztosítja, hogy az anyag nem sérül és nem lesz hullámos, valamint nem emelkedik fel a feldolgozás során. Alkalmas a szitanyomáshoz, és további előnye, hogy könnyen lehúzható marad – a védőfólia így nem hagy maradványokat, jeleket vagy foltokat.
  • A Novacel 9830 a legjobb választás a PETG lapokhoz, hiszen egyenletesebb tapadással rendelkezik, így megfelel a lapokkal szemben támasztott szigorúbb gyártási folyamatbeli követelményeknek.

A megfelelő védőfólia APET felületekhez

Védőfólia APET felülethez

Tudta, hogy az APET tökéletesen alkalmas sík- és hideghajlítási feladatokhoz, valamint hogy élelmiszerrel érintkezésbe hozható?

Az APET kültéri reklámtáblákhoz, menetrendtáblákhoz, plakátborítókhoz, valamint olyan beltéri alkalmazásokhoz ajánlott, mint például a hideg élelmiszer-tároló elemek és a gépek védőüvegezése.

A Novacel 9823 kézenfekvő választás az APET lapokhoz, mivel sima, de egyenletes tapadással igazodik az APET gyártási folyamatokra jellemző korlátokhoz.


Növelje márkaképét

Növelje márkaképét

Adjon nagyobb láthatóságot márkájának a logójának a védőfóliára történő nyomtatásával.

Ellenőrizze környezeti hatását

Minden Novacel védőfólia újrahasznosítható, PVC-mentes, ftalátmentes és REACH-konform.

Ellenőrizze környezeti hatását
Tökéletes felhordási minőség

Tökéletes felhordási minőség

A Novacel ajánlja a használatát Walco felhordógépek a garantált hatékonyság érdekében.