Védőfóliák ablakprofilokhoz

A 2020-as év a legtöbb ember számára egy új, „otthon kuksoló” élet kezdetét jelentette. Ezért elvárták, hogy otthonuk minden eddiginél nagyobb komfortot és védelmet nyújtson. A lakások divatos és innovatív kulcselemeinek számító ablakok pénzügyi és érzelmi értéke egyre nő.

Ablakprofilok védőfóliával

Ablakprofilok védőfóliával

A még mindigegyre divatosabb „sötét ablakok” színének, valamint a zaj- és hőszigetelő technológiáknak köszönhetően mind az alumínium, mind a PVC-U ablakok egyre nagyobb értéket képviselnek. Legyen szó természetes famegjelenésről vagy matt szürke és fekete mintákról, a PVC-profilokon alkalmazott dekoratív laminált fóliák, valamint a textúrázott, porszórt alumíniumprofilok nagy teljesítményű védőfóliákat igényelnek, amelyek tökéletesen illeszkednek a felülethez az ablakkeret gyártásától az ablakegység végső beépítéséig.

Skinfit a Novaceltől: a tökéletes szalag az ablakokhoz

Az ablakprofilok vezető szakértőjeként, a dekorációs fóliagyártókkal és festékgyártókkal való szoros együttműködés révén a Novacel megtervezte a Skinfit palettát, azaz a biztonságos védőszalagokteljes körű speciális termékcsaládját.

Ezek a szalagok minden ablakfelülethez illeszkednek, és erős tapadást biztosítanak, hogy ellenálljanak a profilgyártás során alkalmazott összes folyamatnak. A szalagok biztonságos, kiváló időjárás-állóságot biztosítanak, könnyen kezelhetők, valamint kivételes méretstabilitást kínálnak a keskeny szélességű tekercsekben is.

  • A Skinfit 9207 egy exkluzív magas tapadású szalag a kritikus matt textúrájú dombornyomó fóliákhoz.
  • A Skinfit 9706 egy fejlett és sokoldalú szalag,, ami a legtöbb dombornyomott vagy festett felülethez megfelelő.

Ablakprofilok védőfóliával

Skinfit by Novacel logó

Ablakprofilok védőfóliával és szalagokkal

Teljes körű csomagmegoldások az ablakok védelmére

A Skinfit szalagokra rányomtatható az Ön neve vagy logója, így az építés alatt álló épületeken feltűnőbbé válik az ablakkeret. A Novacel kifejlesztett egy innovatív, alátöltéses nyomtatási technológiát, amely 100%-os dörzsállóságot biztosít a nyomtatott fóliának, így a nyomat festékrészecskéi nem karcolják meg és nem szennyezik be az ablakgyártó eszközöket. A fehér vagy fekete-fehér szalagok esetében egy prémium lakk is kapható a nyomat védelme érdekében. Ez a lakk kiváló csúszási tulajdonságokkal rendelkezik.

Az Ön globális partnereként a Novacel teljes körű csomagmegoldásokat kínál:


Növelje márkaképét

Növelje márkaképét

Adjon nagyobb láthatóságot márkájának a logójának a védőfóliára történő nyomtatásával.

Ellenőrizze környezeti hatását

Minden Novacel védőfólia újrahasznosítható, PVC-mentes, ftalátmentes és REACH-konform.

Ellenőrizze környezeti hatását