Védőfóliák és szalagok fémekhez

A legtöbb általunk ismert tiszta fém, mint például az alumínium, az ezüst és a réz, a földkéregből származik. A fémek az összetételüktől függően különböző kategóriákba sorolhatók. Lehetnek nehezek vagy könnyűk, szilárdak vagy formálhatók, fényesek vagy csiszoltak, valamint vezetőképesek.

Fém, védőfóliákkal

A nemesfémeket védeni kell

Különböző típusú fémek léteznek, például az előbevont fémek, a rozsdamentes acél, az alumínium, a cink, a titán, a rézötvözetek és még sok más, és ezek ragasztásos védelmet igényelnek a gyártási folyamat során. Mindezek a fémek különböző szerkezetűek és felületűek. Fő sajátosságuk a jó mechanikai tulajdonságaik, vagyis könnyen feldolgozhatók a profilozásra, deformálásra stb. való alkalmasságuknak köszönhetően.

A fémmegmunkálásban nehéz gépeket kell használni, és védőfóliákra van szükség, hogy a felületek a legdurvább folyamatok során se karcolódjanak. A Novacel megnyugtató megoldásaival Ön tökéletesen megóvott állagú felületeket garantálhat ügyfelei számára!

Fedezze fel a Novacel fémekhez való védőtfóliáit

Ezek a fémek nap mint nap körülvesznek minket a modern életben, beltéren és kültéren egyaránt. Gyakran használják őket a formatervezésben és az építészetben, például a magasépítés és belsőépítészet terén, valamint a legtöbb járműben, számos háztartási készülékben, szerszámokban, konyhai mosogatókban, valamint bizonyos iparágakban használt tartályokban is. A Novacel minden felhasználási típushoz számtalan megoldást tud nyújtani szabványos vagy egyedi szalagokkal, amelyek megfelelnek a gyártók műszaki követelményeinek és a végfelhasználók igényeinek.

Fedezzük fel a Novacel fémeket védő termékeinek a világát! Bármilyen védelmi igény merül fel, van rá megoldás. A fémek védelmében vezető szerepet játszó vállalatként nagy tapasztalatra és tudásra tettünk szert az idők során. Emellett a leginnovatívabb megközelítéseket alkalmazzuk. A Novacel mindezekkel segít Önnek a mindennapi ipari kihívások sikeres leküzdésében.

Számíthat a Novacelre – támogatjuk az Ön növekedését és saját folyamatainak a fejlesztését!


Fémtekercsek védelme

Fedezd fel Boston Tapes egyedi választék a tekercsindítási és tekercszárási műveletek biztosítására.

Fémtekercsek védelme
Növelje márkaképét

Növelje márkaképét

Adjon nagyobb láthatóságot márkájának a logójának a védőfóliára történő nyomtatásával.

Ellenőrizze környezeti hatását

Minden Novacel védőfólia újrahasznosítható, PVC-mentes, ftalátmentes és REACH-konform.

Ellenőrizze környezeti hatását
Tökéletes felhordási minőség

Tökéletes felhordási minőség

A Novacel ajánlja a használatát Walco felhordógépek a garantált hatékonyság érdekében.