Műszaki szalagok fémtekercsekhez

A Novacel a felületvédelmi megoldások mellett műszaki ragasztószalagokat is kínál, amelyekkel garantálható a tekercselt termékek épsége.

A Novacel vállalat BOSTON TAPES néven biztonságos megoldást jelentő, prémium termékeket kínál a tekercskezdéshez és a tekercszáráshoz.

A BOSTON TAPES termékek segítségével garantáltan felhasználhatja a tekercsek 100%-át.

Ezek a robusztus termékek tökéletesen illenek a fémtekercsek piacához. Úgy terveztük őket, hogy közvetlenül a fémre lehessen felvinni őket a felületi feszültség megváltoztatása nélkül, valamint mindenféle migráció vagy szennyeződés nélkül.

Műszaki szalagok tekercskezdéshez

Biztosítsa a tekercsek kezdését a nagy ellenállású és nagy tapadású Boston Tapes termékekkel. Ezeket a műszaki ragasztószalagokat speciálisan megerősítettük, hogy az Ön összes folyamatához megfelelők legyenek, függetlenül a tekercselni kívánt fém típusától.

  • BN6441 kartonpapírból készült tekercsmaghoz: tiszta, átlátszó, erősített műszaki szalag. 50 és 100mm-es kivitelben, 50m hosszúságban kapható.
  • BN811 öncsévéléshez: Kétoldalas szalagok tiszta eltávolítással – 25 és 50 mm-es kivitelben, 50 m hosszúságban kaphatók.

Fémtekercs

Fémtekercs

Fémtekercs

Fémtekercs

Műszaki szalagok tekercszáráshoz

Biztosítsa a tekercszárást az üzemekben és a szállítás sorána nagy mechanikai ellenállású Boston Tapes termékekkel.

A Boston Tapes műszaki szalagokat úgy tervezzük, hogy azok garantáltan megfelelnek az Ön felhasználási céljaihoz. A magas szintű tapadás garantálja a biztonságos tekercselést. A tekercszáró szalagok kicsomagoláskor egy darabban eltávolíthatók.

Akár fóliával védett tekercsre laminálják a szalagokat, akár nem, mi garantáljuk, hogy a ragasztó nem megy át sem a felületre, sem a védőfóliára.

  • FémtekercsBN6489 Fekete,Nagyon nagy tapadásaz erős rögzítéshez. 25 és 50 mm-es kivitelben, 66 m hosszúságban kapható. Sárga színben kapható: BN6493.
  • BN6490, Light Blue High Adhesion (világoskék nagy tapadás) az erős rögzítéshez, valamint a könnyű és tiszta eltávolításhoz. 25 és 50 mm-es kivitelben, 66 m hosszúságban kapható. Narancssárga színben kapható: BN6486.

Néhány kattintással megvásárolhatja ezeket a termékeket közvetlenül a Novacel Store online áruházunkból.

Fedezze fel a teljes Boston Tapes termékcsaládot


Növelje márkaképét

Növelje márkaképét

Adjon nagyobb láthatóságot márkájának a logójának a védőfóliára történő nyomtatásával.

Ellenőrizze környezeti hatását

Minden Novacel védőfólia újrahasznosítható, PVC-mentes, ftalátmentes és REACH-konform.

Ellenőrizze környezeti hatását
Tökéletes felhordási minőség

Tökéletes felhordási minőség

A Novacel ajánlja a használatát Walco felhordógépek a garantált hatékonyság érdekében.