Támogatás

A Novacel nagyon széles kínálatában több mint 300 megoldást találhat a felületek védelmére. Minden anyagtípusra, piacra és iparágra kiterjed.

Tudjuk azonban, hogy a felületek egyediek lehetnek. Legyen szó a felületkezelés típusáról, az anyag kémiai jellegéről, az ipari folyamatról, a szállítás vagy a tárolás típusáról, minden felületnek megvannak a maga sajátosságai.

Ezért a Novacel segít Önnek a megoldás kiválasztásában.

Szakértői csapatunk segít kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb terméket.

A Novacel a legjobb védelmet tudja ajánlani az Ön számára.

Az anyagok és az ipari eljárások folyamatosan fejlődnek. A hozzáadott értékük megőrzése érdekében gyakran szükséges védőfóliát alkalmazni.

A Novacel szakértői csapata szívesen segít Önnek

A Novacel szakértői csapata szívesen segít Önnek

A megoldás kiválasztása különböző szintű szakértelmet igényel:

  • Az anyagok kémiai jellegének kiváló ismerete
  • A felület állapota, azaz a második kritikus tényező figyelembevétele
  • Az alkalmazott ipari folyamatokkal kapcsolatos készségek
  • A felület végső felhasználási céljai

A Novacel számos szakembere mindezen kritériumokat figyelembe veszi, hogy az Ön igényeinek megfelelő védelmet ajánlja. Így a világ bármely pontján felhasználási garanciát vállalunk.

A Novacel technikai támogatást nyújt Önnek

A megoldás kiválasztása után támogatjuk Önt a terméknek az Ön ipari folyamatához, valamint az ügyfeleinek a folyamatához történő jóváhagyásával.

A védőfóliák és fólialamináló gépek gyártójaként teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a kezdeti ajánlástól a megoldás megvalósításáig.

A Novacel technikai támogatást nyújt Önnek

A Novacel technikai támogatást nyújt Önnek

Igazi partnerként szívesen ellátogatunk az Ön telephelyére, hogy elkezdjük a projektet, valamint hogy később nyomon is kövessük azt. Akár új termékről, akár meglévőről van szó, mi mindig a legjobb és legmegnyugtatóbb felületvédelmet biztosítjuk termékeihez.

Kérje dokumentációnkat

Ha műszaki adatlapra, termékadatlapra, biztonsági tanúsítványra vagy értékesítési brosúrára van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk!